Nővér (13 - 35)

Életünkben az a hozzánk közel álló a személy, akit talán a legjobban ismerünk a világon az édesanyánkon és az édesapánkon kívül, nem más, mint a húgunk vagy a nővérünk. Lehet, hogy régebben nem olyan jól jött ki a lánytestvérével, de az életkoruk előre haladtával a viták és a különféle nézeteltérések biztosan csillapodtak, viszonyuk pedig javult. Éppen ez az oka annak, amiért húga vagy nővére karácsonyra mindenképpen megérdemelne egy szép ajándékot.

Amikor ajándékot választ a lánytestvérének, akkor azokra a dolgokra kéne fókuszálnia, amit a testvére szeret. Szívesen jár edzőterembe, esetleg szeret sütni-főzni? Próbáljon meg egy olyan ajándékot venni neki, ami pontosan ezekre a dolgokra irányul. Szívesen sminkeli magát vagy szeret szépen öltözködni? Sokszor a lánytestvérek ízlése nagyon hasonló, ezért valamilyen ruhadarabot is nyugodtan választhat neki, amivel semmit se ront el.

Ha húga vagy nővére pubertáskorban van, akkor vásároljon neki valamit, aminek köszönhetően kitűnhet a tömegből és eltér majd másoktól. Ugyanis sok gyerek erre vágyik ebben a korban. Viszont, ha lánytestvére már idősebb, akkor mindenképp fókuszáljon a személyiségére.

Ne felejtse el használni a kedvezményre feljogosító kódokat is