Haver (30+)

A haverok, akik több mint harminc évesek, rendszerint azok az emberek, akiket már jó pár éve ismerünk, de lehet, hogy egész életünkben jóban voltunk velük. Ők hozzánk nagyon közel álló emberek, és amikor ajándék választására kerül sor, akkor sokan azonnal tudják, hogy mit vegyenek nekik. Néha azonban megesik, hogy az embernek fogalma sincs.

Természetesen az ajándékot a személy jellemvonásai, és az alapján kéne kiválasztani, hogy mit szeret ez a személy. Harminc felett azonban sokakban közös, hogy örülnek a praktikus ajándékoknak is, amit később egész évben tudnak használni.

Persze nem csak praktikus ajándékkal lehet örömet szerezni. Ha ez a haver már családot is alapított, akkor ajándékozhat neki például valamilyen kirándulást, ahol a párjával együtt pihenheti ki magát. Ha egyedülálló, akkor akár együtt is tervezhetnek valamilyen kanbulit.

Az emberek azonban leginkább egy olyan ajándéknak örülnek, ami a jellemükre és a személyiségükre van szabva, hiszen ezzel tudja nekik bebizonyítani, hogy mennyire jól ismeri őket.

Ne felejtse el használni a kedvezményre feljogosító kódokat is